Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

AMINORET® bioracionális technológia

Élelmiszer-előállítás kémiai szermaradékok nélkül 

A 2014-ben szabadalmaztatott AMINORET® szermaradékmentes technológia a változó piaci és gazdasági környezet kihívásaira nyújt megfelelő választ és megoldást.

A mezőgazdasági termesztésben általánosan alkalmazott, kizárólag műtrágyahasználatra és a növényi élősködők mérgezésére épülő konvencionális technológia ugyanis már középtávon sem fenntartható.

A program célja, hogy a jelenleg alkalmazott konvencionális növényvédelmi technológiák helyett megismertesse és széles körben terjessze a BioRacionális növényvédelmi gyakorlat lépéseit.

Az AMINORET® modell a talajélet és a talaj termőképességének megőrzésén, annak növelésén, a növényi immunrendszer erősítésén alapszik.

Többéves kísérletezés gyakorlati tapasztalatai és számtalan elismerő termelői visszajelzés után bebizonyosodott, hogy az AMINORET® szermaradékmentes technológia jól illeszthető a mindennapos termelési gyakorlatba, költséghatékony, környezettudatos, miközben a termesztők és fogyasztók egészségét is védi.

A BioRacionális termesztési modell nem más, mint eszköztár a kockázatokat rejtő és nem fenntartható technológiák fokozatos felváltására. A modell lehetőséget teremt a tiszta, jóízű, egészséges zöldség-gyümölcs költséghatékony termesztésére, ezzel megteremti az alapját a hosszú távon is fenntartható termelésnek.

Az AMINORET® szermaradékmentes technológia a termelők integrálására is alkalmas, az így megtermelt egységes árualappal javítható a magyarországi kertészet hazai és külpiaci versenyképessége, bővíthetők az értékesítési csatornák.

A technológia három alappillére a
• gazdag talajélet,
• a növényi immunrendszer erősítése,
• szelíd(ebb) növényvédelem biostimulátorok alkalmazásával

Ismerje meg és keresse az AMINORET® védjegyet a szakboltokban!