Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

AMINORET®BIORACIONÁLIS GONDOLKODÁS

BIORACIONÁLIS TERMESZTÉSI MODELL

Sikeres kutatásfejlesztési együttműködés eredményeként 2010-től kezdődően a ZFW Hortiservice Kft. Kísérleti Állomásán környezetbarát kertészeti technológiák modellezése során 2013 évre jelentős előrelépés történt.

2014-ben szabadalmaztatásra került az AMINORET® szermaradékmentes technológia, melynek létrejötte megfelelő választ és megoldást jelent a változó piaci környezet és a gazdasági körülmények kihívásaira.

A fejlesztés lényege, hogy a mezőgazdasági termesztésben jelenleg általánosan alkalmazott, kizárólagosan műtrágyahasználatra és növényi élősködők mérgezésére épülő kémiai termesztés-technológia mindinkább a talajélet és a talaj termőképességének megőrzésére, növelésére, illetve bioracionális növényvédelemre változzon.

Több éves kísérletezés gyakorlati tapasztalatai és számtalan pozitív termelői visszajelzés után bebizonyosodott, hogy az AMINORET® szermaradékmentes technológia jól illeszthető a mindennapos termesztői gyakorlatba, és egyúttal környezettudatos, biztonságos megoldást nyújt a termesztő számára.

A technológia nem más, mint a bioracionális gondolkodás és eszköztár a számtalan kockázatot rejtő és egyre kevésbé piacképes árualapot előállító technológiák fokozatos felváltására.

Az AMINORET ® szermaradékmentes technológiai modell lényege a tiszta, jóízű, egészséges termés, valamint költséghatékonyság, melyek jól illeszkednek a fenntartható mezőgazdasági termeléshez.

AMINORET® szermaradékmentes technológia készen áll a termelők integrálására, termelői összefogás megvalósítására, mellyel bővíthetők a magyarországi termesztők hazai és külpiaci lehetőségei.

Fülei Zoltán
ZFW HORTISERVICE Kft.
www.hortiservice.hu

ZFW Hortiservice vetőmag és szermaradékmentes technológiaKisfái Ökokert ZFW HortiserviceKecskemét Vetemén