Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

AMINORET® bioracionális technológia

Sikeres kutatás-fejlesztési munkát követően 2014-ben szabadalmaztatott AMINORET® bioracionális technológia a változó piaci és gazdasági környezet kihívásaira nyújt megfelelő választ és megoldást.

A mezőgazdasági termesztésben általánosan alkalmazott, kizárólag a műtrágya-használatra és a növényi élősködők mérgezésére épülő termesztéstechnológia ugyanis már középtávon sem fenntartható. Célunk, hogy a hagyományos technológiák helyett Bio-Racionális növényvédelmi gyakorlat lépéseit megismertessük és széles körben terjesszük.

Az AMINORET® modell a talajélet és a talaj termőképességének megőrzésén, a mikrobiológiai környezet sokszínűségének növelésén, a növényi immunrendszer erősítésén alapszik.

Többéves kísérletezés gyakorlati tapasztalatai és számtalan elismerő termelői visszajelzés után bebizonyosodott, hogy az AMINORET® bioracionális technológia jól illeszthető a mindennapos termelési gyakorlatba, költséghatékony, környezettudatos, miközben a termesztők és fogyasztók egészségét is védi.

A Bio-Racionális termesztési modell nem más, mint eszköztár a kockázatokat rejtő és nem fenntartható technológiák fokozatos felváltására. A modell lehetőséget teremt a tiszta, jóízű, egészséges zöldség-gyümölcs költséghatékony termesztésére, ezzel megteremti az alapját a hosszútávon is fenntartható termelésnek.

Az AMINORET® bioracionális technológia a termelők integrálására is alkalmas, és az így megtermelt egyéges árualappal javítható a magyarországi kertészet hazai és külpiaci versenyképessége, bővíthetők az értékesítési csatornák.

A technológia három alappillére a

  • a talajélet növelése, a talaj élővilágát gazdagító mikroszervezetek életfeltételének, szaporodásának javítása
  • a növényi immunrendszer erősítése és
  • biostimulátorok alkalmazása

További informáciért böngéssze honlapunkon a dokumentum könyvtárban a szántóföldi, zöldség-gyümölcstermesztés részletes technológiai leírásait itt: dokum/79

Termékeinket AMINORET® védjeggyel cimkézzük, ismerje meg és keresse a védjegyet a szakboltok polcain!

www.hortiservice.hu