Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

MYR mikroelem-tartalmú lombtrágyák

Lombtrágyák szezonális kedvezmény
 
MYR – MIKROELEM TARTALMÚ LOMBTRÁGYÁK HIÁNYBETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS KEZELÉSÉRE
 
A MYR mikroelem tartalmú lombtrágyák biostimulátorként működő, növényi aminosavakkal és természetes glükonsavval kombinált mezo- és nyomelemeket tartalmaznak. Elsődleges cél a szegényes tápanyagellátottság következtében kialakuló hiánybetegségek kezelése, megelőzése.
 

MYR KALCIUM
A kalcium a termés sejtfalának erősítésében játszik jelentős szerepet. Hiányában a termés felpuhul, kireped, értékesíthetetlenné válik, almatermésűeknél keserűfoltosság, hajtatott növények esetében a termés csúcsi részénél beszáradásos rothadás alakul ki.
A MYR KALCIUM használatával stabil termésminőségre, kiváló pulton tarthatóságra lehet számítani.

 

MYR BÓR
A bór a terméskötődéshez elengedhetetlenül szükséges mikroelem. Jelenlétében a pollen beporzó hatása erőteljesebb, elősegíti a fotoszintézist, valamint cukrok képződését és felhalmozódását a termésben, segítségével jobb minőségű és ízű árualap takarítható be.

 

MYR KÁLIUM
A termés fejlődési és érési folyamataiban létfontosságú szerepet játszik a kálium. Cukorképződést, színeződést, zamatanyagok koncentrálódását, pultontarthatóságot növeli. A MYR KÁLIUM és más nyomelemek együttes használatával javul a növény hidegtűrő képessége, és tápanyag-ellátottsága.

 

MYR CHLOROSYS
Komplex hatású lombtrágya klorotikus tünetek megelőzésére és kezelésére.
A MYR CHLOROSYS összetett nyomelem-tartalmának köszönhetően jobb hidegtűrést eredményez, serkenti a fotoszintézis folyamatát a növényben, emeli a termés cukortartalmát.

 

MYR LOMBTRÁGYÁK BIOGAZDÁLKODÁSBAN ENGEDÉLYEZETTEK

 

További hasznos információért és egyedi árajánlatért keresse irodánkat:

info@hortiservice | +36 76 411 836