Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

Vásároljon áfonyapalántát

Vásároljon áfonyapalántát
 

Duke áfonyapalánta

Magas növésű, korai érésű fajta. A kései fehér-rózsaszín virágzásnak köszönhetően még kevésbé kell tartani a tavaszi fagyok okozta károktól. Bogyói nagyon édes ízvilággal és megfelelő körülmények biztosítása esetén nagyobb mérettel rendelkeznek. Hazai talaj- és klímaviszonyokat kedvelik, az ültetést követő nyáron termést hoznak.

Érési idő: kora júliustól.
A növény jelenlegi mérete: 2-3 erős hajtás, 30-60 cm közötti magasság, 2 literes konténerben.

 

Chandler áfonyapalánta

Az újabb szaporítású fajták közé sorolható. Megfelelő talajelőkészítés után nagyobb méretű bogyók nevelésére képes, elnyújtott érési idővel. Rezisztens a legtöbb levéloldali betegséggel szemben. Fontos a napfény és a megfelelő PH beállított talaj számára. Hazai talaj- és klímaviszonyokat kedvelik, az ültetést követő nyáron termést hoznak.

Érési idő: júliustól 6 héten át.
A növények jelenlegi mérete: 30-60 cm közötti magasság, 2 literes konténerben

 

Blueray áfonyapalánta

Közepes növésű, az időjárási jól viselő fajta. Cserépben is nevelhető! 160 cm magasra nőhet meg, ám hozama 8 éves korára akár 4-5 kg is lehet. 5 éves kora után kicsit több metszésre szorul. Ez az áfonyatő fajta kifejlett korábban szélesebb a többinél. A zordabb teleket jól viseli.  Érési időszak: június vége – július vége. Hazai talaj- és klímaviszonyokat kedvelik, az ültetést követő nyáron termést hoznak.

A növények jelenlegi mérete: 4-5 erős hajtás, 40-70 cm közötti magasság, 2 literes konténerben

 

Szaporítóanyaggal és termesztéstechnológiával kapcsolatban keressen minket

További hasznos információért és egyedi árajánlatért keresse irodánkat:

info@hortiservice | +36 76 411 836