Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x

TELEPÍTÉS gyökeresedés-serkentő biostimulátorokkal: HORTITAB NPK-tartalmú oltóanyag tabletta + GUANITO 6-15-3 foszfortúlsúlyos szervestrágya

ISIDE (NPK: 12-5-15)

Szerves-ásványi eredetű (organo-minerál) növényi tápanyag, mely nagy arányban tartalmaz lassú lebomlású, több komponensből álló nitrogént (12%), foszfort (5%), káliumot (15%) és szerves szenet (21%). Biztosítja a növény teljes vegetációs ideje alatt a szükséges tápanyagokat, köszönhetően a magas szerves nitrogén-, foszfor- és káliumtartalmának.

Optimális nitrogén – foszfor arányának köszönhetően kifejezetten szántóföldi növények tápanyag - visszapótlására ajánljuk. A pelletben található nagy mennyiségű biológiailag aktív összetevő életre kelti a kifáradt, humuszban szegény talajokat, ahol a víz hiánya akadályozza a talajélet kialakulását. A szerves és szervetlen anyagok jelenléte miatt talajelőkészítéskor és a tenyészidő folyamán bármikor kijuttatható. Nem csak egyszerűen tápanyagot szolgáltat, hanem a formulában található elemeket a növény igénye szerint a baktériumflóra segítségével bontja és adagolja. Alacsony sótartalmú talajok esetében sorba vetéssel egy időben is kijuttatható. A nitrogén és foszfor ásványi formában és szerves kötésben is jelen van. Különleges összetétele miatt magában hordozza a műtrágyák és a szerves trágyák előnyeit is. Tökéletesen alkalmas fáradt, kimerült talajok mikrobiológiájának újjáélesztésére, bármilyen talajról is legyen szó.

ÖSSZETÉTEL:
Összes nitrogén (N) 12%
Szerves nitrogén (N) 3%
Ammónia nitrogén (N) 2%
Karbamid (N) 7%
Foszfor-pentoxid (P2O5)  5%
Vízoldható foszfor-pentoxid (P2O5) 3%
Vízoldható kálium-oxid (K2O) 15%
Összes szerves szén (C) 21%
Szervesanyag tartalom 37%
Nedvességtartalom 7%
Formája 3 mm Ø Pellet

KISZERELÉS: 25 kg, 550 kg

További hasznos információért és egyedi árajánlatért keresse irodánkat:

info@hortiservice | +36 76 411 836