Látogatás a ZFW Hortiservice Kft.-nél

“2020. szeptember 29-én néhány évfolyamtársammal látogatást tettünk a ZFW Hortiservice Kft.-nél. Iskolánk, a II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola részt vesz a „Pénzügyi tudatosságra nevelő iskola” pályázaton, melyben programunk címe: „Pénzügyi ismeretek bővítése a Suli(köz)ért, avagy vállalkozásunk egy KÖZÉRT, a közért!”. Választásunk azért esett a ZFW Hortiservice Kft.-re, mert kiemelten fontos számunkra, hogy a környezetvédelem, és hogy a jövőnk szempontjából hasznos ismeretekre tehessünk szert.

Érkezésünkkor Fülei Zoltán ügyvezető igazgató úr üdvözölt minket, s Simon Emese fajtakísérleti referens tartott nekünk színvonalas és nagyon hasznos prezentációt a cég profiljáról, működéséről, filozófiájáról, majd körbevezetett minket a kertészetben. Bepillantást nyertünk az AMINORET szermaradékmentes technológiába, megismerkedtünk a bioracionális gondolkodással. Nagyon sok új ismerettel gazdagodtunk, s megerősítettek minket a látogatottak abban, hogy a költséghatékony gazdálkodás a bioracionális növényvédelemmel együtt a jövő útja, mellyel sokat tehetünk a környezetünkért, a fogyasztókért.

Dióhéjban gyarapodott tudásunk egy sikeres vállalkozás működéséről, pénzügyi ismereteink is bővültek.

Köszönettel tartozunk Fülei Zoltánnak és Simon Emesének, amiért ilyen kedvesen és pozitív hozzáállással fogadtak, és sok hasznos ismerettel láttak el minket.”

II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákja