NÖVÉNYI BIOSTIMULÁTOROK

A növényi biostimulátorok olyan hatóanyagokat és/vagy mikroorganizmusokat tartalmazó készítmények, melyek közvetlenül aktiválják és szabályozzák a gyökér és gyökérzóna működését, valamint lombra permetezve alapvetően befolyásolni képesek a növény anyagcsere folyamatait.

NÖVÉNYI BIOSTIMULÁTOROK

Megtekintés
Még mielőtt rovarölő szerhez nyúlnál…

Fénycsapdázás, illatcsapdázás és színcsapdázás rejtelmei. Fülei Zoltán a Kisfái Ökokert szőlő gazdaságában mutatja be nekünk, hogyan tudunk hatékonyan védekezni a haszontalan rovarok ellen.

Megtekintés
Darkstone F1 a piac vöröshagymája

Hogyan zárta 3 hazai hagymatermesztő az idei szezont? Hogyan reagált a DARKSTONE vöröshagyma a nehézségekre? Milyen betakarítási eredmények alakultak? Ezekre a kérdésekre kaptunk választ Varga Istvántól, Dorcsinecz Balázstól és Bondár Imrétől

Megtekintés
Áttelelő hagyma

Kiss Viktor hagymatermesztő jászladányi ültetvénye Áttelelő hagyma P R I M U L A R O S S A – Intenzív sötétlila páncélzatú, piacra tökéletes középméretű kerek hagymafejek, korai, áttelelő lila hagyma. A L B A T R O S – Egységes, közepesen nagy, gömbölyű hagymafejek, páncélos, bronzos héjú, középkéső érés idejű áttelelő vöröshagyma.

Megtekintés
Karfioltermesztés technológiájának kritikus aspektusai

Megtekintés
Axia paradicsom fajták

Kiskunfélegyháza, Petheő Géza paradicsomtermesztő kertészete Áruházlánci minőségű, szermaradékmentes paradicsomok

Megtekintés
Gyökeresedés serkentése

Gyökérszőrök növekedését serkentő tárgyaoldat

QUIK-LINK egy olyan különleges szerves tápanyag, mely gazdag aminosavakban és peptidekben, valamint hozzáadott mikroelemeket tartalmaz (réz, vas, molibdén, mangán és cink). A biológiailag aktív összetevők (nyomelemek, aminosavak és peptidek) a gyökér növekedését és a gyökérszövetek erősödését, megvastagodását (lignikfikáció) serkentik.

Megtekintés
SCARYBIRD

Ökológiai védelem a kártevő madarak ellen

Megtekintés
…SZEMNEK ALIG LÁTHATÓ VILÁG…

Ismerd meg a mikorrhizák hihetetlen gazdagságát és világmegváltó erejét

Megtekintés
HAGYMA NÖVEKEDÉSE MIKORRHIZA HATÁSÁRA

A gyökérkörnyezetben található, növényi táplálkozásra alkalmas tápelemeket egyszerűen visszavezetik a gazdaszervezetbe, melyeket aztán a növény is könnyen fölvesz.

Megtekintés