Darkstone F1 a piac vöröshagymája

Hogyan zárta 3 hazai hagymatermesztő az idei szezont? Hogyan reagált a DARKSTONE vöröshagyma a nehézségekre? Milyen betakarítási eredmények alakultak? Ezekre a kérdésekre kaptunk választ Varga Istvántól, Dorcsinecz Balázstól és Bondár Imrétől

Megtekintés
Áttelelő hagyma

Kiss Viktor hagymatermesztő jászladányi ültetvénye Áttelelő hagyma P R I M U L A R O S S A – Intenzív sötétlila páncélzatú, piacra tökéletes középméretű kerek hagymafejek, korai, áttelelő lila hagyma. A L B A T R O S – Egységes, közepesen nagy, gömbölyű hagymafejek, páncélos, bronzos héjú, középkéső érés idejű áttelelő vöröshagyma.

Megtekintés
Karfioltermesztés technológiájának kritikus aspektusai

Megtekintés
Axia paradicsom fajták

Kiskunfélegyháza, Petheő Géza paradicsomtermesztő kertészete Áruházlánci minőségű, szermaradékmentes paradicsomok

Megtekintés
Gyökeresedés serkentése

Gyökérszőrök növekedését serkentő tárgyaoldat

QUIK-LINK egy olyan különleges szerves tápanyag, mely gazdag aminosavakban és peptidekben, valamint hozzáadott mikroelemeket tartalmaz (réz, vas, molibdén, mangán és cink). A biológiailag aktív összetevők (nyomelemek, aminosavak és peptidek) a gyökér növekedését és a gyökérszövetek erősödését, megvastagodását (lignikfikáció) serkentik.

Megtekintés
SCARYBIRD

Ökológiai védelem a kártevő madarak ellen

Megtekintés
…SZEMNEK ALIG LÁTHATÓ VILÁG…

Ismerd meg a mikorrhizák hihetetlen gazdagságát és világmegváltó erejét

Megtekintés
HAGYMA NÖVEKEDÉSE MIKORRHIZA HATÁSÁRA

A gyökérkörnyezetben található, növényi táplálkozásra alkalmas tápelemeket egyszerűen visszavezetik a gazdaszervezetbe, melyeket aztán a növény is könnyen fölvesz.

Megtekintés
EASY PH – OPTIMÁLIS PH-ÉRTÉK BEÁLLÍTÁS

Savas pH-jú nitrogén-foszfor műtrágya. Az EASY PH csökkenti a víz pH értékét, melynek köszönhetően egyszerűsödik a növényvédelmi célú anyagok lombfelületre vitele. Az EASY PH-val a permetezővíz pH értékét egyszerűen és nagy biztonsággal lehet csökkenteni.

Megtekintés
ÚJ CSOMAGOLÁSI TECHNOLÓGIA

Ez az új mechatronikus rendszer nagyobb biztonságot nyújt a szállítás során, mivel lehetővé teszi a nagyobb mennyiség rakodását, a teljes vízszigetelést, a raklap és a tartály védelmét, valamint a rakodás és a kirakodás során a nagyobb stabilitást.

Megtekintés